Fritid, ferie og oplevelser

I fritiden er der mulighed for at deltage i forskellige fritidsaktiviteter i nærområdet. Vi mener at det er vigtigt at børnene bevæger sig udenfor SKOVLY’S trygge ramme og deltager i sportsaktiviteter såsom spejder, ridning, musik eller billedkunst m.m. naturligvis med støtte fra en af opholdsstedets pædagoger, hvis der er behov og ønsket for det. Vi arrangerer fælles ferier i nogle af de mindre ferier. Disse ture planlægges med fokus på børnegruppens behov og kan foregå i udlandet eller i Danmark.

På Skovly er vi altid minimum to pædagoger på arbejde i såvel hverdagen som i weekenderne. Weekenderne bruges til fælles oplevelser og almindelig weekendshygge med tid til at slappe af og bare være. Det er de samme to pædagoger der er på arbejde hele weekenden.

Familien

Da det er vigtigt, at børnenes kontakt til familien fortsætter efter indflytning på Skovly. Derfor er hver anden weekend tillagt til at være en hjemrejseweekend. Børnenes familier og søskende er velkomne til at besøge Skovly efter aftale. Vi vægter et tæt og godt samarbejde med forældrene. Vi tilbyder samtaleforløb med forældrene imens børnene er på Skovly.

Behandlingsprojektet Skovly